Vad kan Sharkbyte göra för er?

Vi hjälper dig som företagare med allt från enklare datorproblem till att bygga upp hemsida, nätverk, backup och helpdesk. Vårat mål med er som kund är att ni skall få ett driftsäkert system som underlättar erat arbete och så att ni kan slappna av och koncentrera er på att göra affärer.

Kan jag ta del av detta som privatperson?
Sharkbyte vänder sig till både den privata konsumenten och mindre samt växande företag. Vi är aktiva med vår försäljning och ser till att ni verkligen får den utrustning som fyller era behov.

Vad har vi för erfarenhet?
I företaget har vi en stark kompetens med erfarenhet av retail branschen och erfarenhet av IT branschen. Med denna erfarenhet kan ni dra nytta av och få kostnadseffektiv IT användning. Vi är mån om er som kund och levererar helhetslösningar av hög kvalitet, från planering till leverans.

För att säkerställa drift och assistans åt erat företag eller dig som privatperson, finns möjligheten att teckna sig som avtalskund hos Sharkbyte AB.

Som avtalskund kan ni ta del av rabatter, support, driftsäkring och ett gott samarbete.

Exempel på avtal är vårat trygghetsavtal, i detta ingår:

10% på installations- och supporttjänster Fri telefon- och mailsupport 30min fria minuter fjärrsupport

Här skickas även villkor med för avtalet. Vi kan även skräddarsy avtal efter era behov.

 

Har du haft din dator länge och har lite svårt att bestämma om den skall behållas eller få lämna plats åt en ny dator?
Sharkbyte kan hjälpa er med att analysera er nuvarande IT utrustning (Hårdvara samt Mjukvara), och tillhandage ett underlag för åtgärder som behövs för att få en bra och frisk IT miljö. Allt sker i samråd med er som kund.

Vill ni uppgradera erat hem med ny teknik?
Sharkbyte ser till att er nuvarande och nya utrustning kan samspela och kommunicera med varandra.